Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Fredericia Bibliotek
Arrangører
Café

Vil du være med i en pigeklub, der fortæller om gode bøger på deres egen youtube-kanal?

04.12.18
Kan du lide at læse bøger? Er du mellem 12 og 14 år? Har du lyst til at prøve at filme og redigere videoer til bibliotekets YouTube-kanal? Så bliv medlem af Booktuber-klubben ”Læs Piger”.

Booktuber-klubben mødes 1-2 gange om måneden på tirsdage fra kl. 16-17.30. Første gang bliver d. 4. december på Fredericia Bibliotek. Her snakker vi om gode bøger, får inspiration til hvad vi skal læse, og vi planlægger, filmer og redigerer videoer, som uploades til Youtube-kanalen ”Læs Piger – Booktube for dig, der elsker bøger”.

Der er allerede nu planlagt et VIP arrangement i februar 2019 med de populære youtubere Madelaine Husum og Anna Briand, der vil fortælle om deres egne erfaringer med personligt internet-tv.

Du kan tilmelde dig hos Anni Jensen på anni.jensen1@fredericia.dk eller på 2294 0322. Du er også velkommen til bare at møde op.

For at blive medlem af klubben skal dine forældre give deres samtykke. Informationer om klubben og samtykkeerklæringen kan tilsendes pr. mail. For flere informationer kontakt Anni Jensen på anni.jensen1@fredericia.dk

 

Klubben på Fredericia Bibliotek er en del af et større projekt, der handler om at inspirere piger til at læse. I 2018 udkom læsevaneundersøgelsen ”Børns læsevaner”, der bl.a. konkluderer, at der er sket et fald i de 9-14 årige pigers læsning og at den tid, som de tidligere brugte på at læse, nu bruges på de digitale medier, herunder Youtube. Med udgangspunkt i denne undersøgelse er Fredericia Bibliotek sammen med 8 andre biblioteker i Syddanmark gået sammen om projekt ”Læs Piger”, der skal undersøge om bibliotekerne ved at bruge YouTube kan få piger til at læse mere. Som en del af dette projekt vil Fredericia Bibliotek starte en Booktuberklub for piger, hvor lokale pige skal formidle læsning og bøger på YouTube.