Betal online

Hvis du skylder Biblioteket gebyrer eller erstatninger, kan du betale online, men kun hvis du gør det, inden din gæld er sendt til inddrivelse.

Betal med kort på hjemmesiden
Log ind på hjemmesiden, find dine mellemværende under "Min konto" og klik på en af betalingsknapperne.

Når dit mellemværende er 200 kr. eller mere, sender vi en Saldoopgørelse til din digitale postkasse med varsling om, at du bliver udelukket fra at låne efter 10 dage.

Reagerer du ikke, inden de 10 dage er gået, sender vi dit mellemværende til inddrivelse, og du vil ikke længere kunne se det på din konto. Det er stadig muligt at betale ved personlig henvendelse på Biblioteket. 

Biblioteket benytter det sikkerhedsgodkendte betalingssystem DIBS payment service. Du kan betale med:


Betal med MobilePay via Biblioteks-app'en
Du kan betale gebyrer og erstatninger via MobilePay i Biblioteket app’en. Betalingen sker automatisk som ved kortbetaling.
  1. Du skal starte app'en og være logget ind på app'en. 
  2. Find dit mellemværende og klik på "Betal via MobilePay". 
  3. App'en åbner din MobilePay så du kan betale beløbet med det samme.

Biblioteket-app'en kan hentes til iOS-devices i App Store og Android devices i Google Play Store

Når du har downloadet den, vælger du din Fredericia kommune, og så er du igang. Dit login er det samme, som du bruger på vores hjemmeside.

Betal med Mobile Pay på Fredericia Bibliotek 
Hvis du har et mellemværende med biblioteket, er det muligt at betale med Mobile Pay. Henvend dig til personalet i Velkomstcenteret. Der kan indbetales til mobilnr. 2294 1119 med teksten "bøde" eller "erstatning, hvorefter personalet sletter det betalte fra din bibliotekskonto.