Betal mellemværende

Hvis du skylder Biblioteket gebyrer eller erstatninger, kan du betale online med dit betalingskort eller mobile pay, men kun hvis du gør det, inden din gæld er sendt til inddrivelse.

Betal med kort på hjemmesiden

Log ind på hjemmesiden, find dine mellemværende under "Min konto" og klik på en af betalingsknapperne.

Når dine gebyrer er 200 kr. eller mere, sender vi en varsling om, at du bliver udelukket fra at låne efter 10 dage.

Reagerer du ikke, inden de 10 dage er gået, sender vi dit mellemværende til inddrivelse, og du vil ikke længere kunne se det på din konto. Det er stadig muligt at betale ved personlig henvendelse på Biblioteket. 

Hvis du har mellemværender på over 100 kr. vil du hver måned modtage en saldoopgørelse. I forbindelse med blokeringsvarsling sender vi også en saldoopgørelse, men den omfatter kun gebyrer. Eventuelle erstatningskrav vil fremgå af den månedlige saldoopgørelse. Erstatningskrav annulleres automatisk, når du afleverer det, du har lånt.

Se hvad du skylder og betal online

Betal med MobilePay i biblioteks appen

Du kan betale gebyrer og erstatninger via MobilePay i bibliotekets app. Betalingen sker automatisk som ved kortbetaling.

  1. Du skal starte app'en og være logget ind på app'en. 
  2. Find dit mellemværende og klik på "Betal via MobilePay". 
  3. App'en åbner din MobilePay så du kan betale beløbet med det samme.

Biblioteket-app'en kan hentes til iOS-devices i App Store og Android devices i Google Play Store

Når du har downloadet den, vælger du Fredericia kommune, og så er du igang. Dit login er det samme, som du bruger på vores hjemmeside.

Betal med Mobile Pay på Fredericia Bibliotek 

Hvis du har et mellemværende med biblioteket, er det muligt at betale med Mobile Pay. Du kan indbetale til mobilnr. 481353 med teksten "gebyr" eller "erstatning” samt navn og fødselsdato, hvorefter personalet sletter det betalte fra din bibliotekskonto.