Huskelisten "Min liste"

Hvilke bøger og film skal du huske at reservere? Du kan bruge "huskelisten" på bibliotekets hjemmeside og app. Du skal blot logge ind og finde de bøger du vil huske på til senere brug.

Min liste

Huskelisten er en stor liste, hvor du kan samle alle de bøger og andre materialer, der har din interesse. 
 

Huskelisten på app'en

Du kan bruge huskelisten på bibliotkets app. Det er nemt og du skal bare trykke på hjertet ved en bog. Den kommer så på app'ens huskeliste.

Du finder huskelisten inde under "Min side". Hvis du i forvejen har en huskeliste via vores hjemmeside, skal du logge ind på hjemmesiden, for at den også vises i App'en. Dette skal kun gøres én gang, da listen herefter synkroniserer automatisk.

Huskelisten på hjemmesiden

Du kan bruge huskelisten som dit eget lille bibliotek, hvor du kan gemme de bøger, som du vil låne på et senere tidspunkt.  For at sætte en bog på huskelisten, skal du vælge knappen "Tilføj til liste" ud fra det enkelte materiale. Du skal være logget ind på fredericiabib.dk for at gemme på din liste. Alle tidligere huskelister er nu smeltet sammen til én stor liste.
 
 
Huskeliste
 
NB! Der er desværre i øjeblikke problemer med Edge browseren. Knappen "Tilføj til liste" vises ikke i Edge. Vi anbefaler at du benytter Chrome eller Firefox.