Apps og mobiltjenester

Oversigt og guides til apps og mobile tjenester fra bibliotekerne

Bibliotekets app "Biblioteket"

Du får hurtig og direkte adgang til Fredericia Bibliotek med app'en "Biblioteket" på din mobil. Du kan se nyheder fra biblioteket, arrangementer og åbningstider. Du kan søge og finde detaljerede beskrivelser af materialer, samt bestille materialer. Du kan tjekke din lånerstatus og se hvad du har lånt og reserveret. Bibliotekets app findes til iPhone og Android.

apple fredericia bibliotek
 
android fredericia bibliotek

Første gang du bruger app'en skal du vælge "Fredericia Bibliotek". 

 

Litteratursiden 

Du kan nu trylle en anmeldelse af en bog frem på din iPhone og iPad med Litteratursidens app. Du kan scanne en bog hvor som helst og når som helst og læse anmeldelsen fra Litteratursiden. Hvis du vil låne bogen kan du gå direkte til bibliotek.dk og bestille den til hjemlån. Du kan også finde forfatterportrætter og boglister. Dette er et tilbud til dig der vil læse om gode bøger og dele dine favoritter med andre og deltage i Litteratursidens inspirerende fællesskab med deling af læseoplevelser og yndlingsbøger. 

  
apple litteratur

 

eBøger og netlydbøger

eReolens app giver dig adgang til både ebøger og lydbøger.  App'en har integreret en ebogslæser og lydbogsafspiller. Du kan bruge den både til online eller offline afspilning. eReolens app præsenterer masser af inspiration til læsning og lytning med temaer, nyheder og videoer. App'en præsenterer også stærke eksisterende digitale biblioteksservices som anmeldelser og forfatterportrætter.  

ebog og lydbog app
 
apple ereol
  
android ereol

 

Udenlandske ebøger og netlydbøger

Du kan låne ebøger og lydbøger på engelsk. Du skal benytte app'en Libby app for den hurtigste og letteste måde at nyde din næste fantastiske digitale læsning. Lær mere om Libby app'en her > (iOS, Android, Windows)

Aviser 

Du kan vælge mellem 2500 dagsaktuelle aviser på din mobil. Aviserne er 100% digital udgave af de selvsamme trykte udgave af aviserne Pressreader app'en kan hentes til AndroidiOS og Windows. Du kan hente 5 aviser pr. døgn til læsning offline. Du skal dog i øjeblikket være i nærheden af et Pressreader hotspot for at kunne gøre dette. Det vil i praksis sige at du skal være på biblioteket. For at læse aviserne uden for bibliotekets vægge skal du vælge startknappen på bibliotekets side om pressreader og efterfølgende logge ind med dit lånerkortnummer/cpr.nr og din pinkode tilknyttet din bibliotekskonto. 

 

Magasiner og tidsskrifter

KonfigurérIndstil blokAviser og tidsskrifterAviser PressReader (online aviser)InfomediaDigital ArtikelserviceZinio magasiner og tidsskrifterEBSCO videnskabelige tidsskrifter

 
Zinio er en digital tidsskriftsservice, der giver dig adgang til et stort antal populære ”bladre-tidsskrifter” og mere hardcore fagtidsskrifter - fra The Economist og Science til National Geographic, Cosmopolitan og Country Living. > Start her
 

Film

Se film med tablet og mobil fra Filmstriben, der er bibliotekernes filmtidbud til dig.

  
apple filmstriben