Læsevenner
Læsevenner

Bliv læseven!  

20.05.19
Nogle børn går i stå med at læse, før de er kommet rigtigt i gang. Nogle kan ikke følge med deres jævnaldrende, og andre har ikke voksne der kan støtte deres læsning derhjemme.  

Som frivillig læseven indgår du i et team af frivillige og biblioteksansatte. Du er med til at hjælpe de børn, der er kommet skævt i gang med at læse, og som har brug for støtte til at finde eller genfinde læselysten.

Din vigtigste opgave bliver at støtte børnene til at opnå personlige og faglige succeser omkring læsning ved små læsesessions på biblioteket.  

Vi forventer at du som frivillig
Gerne vil give din glæde ved at læse videre, vil bruge 1-2 timer ugentligt, er lyttende, empatisk og samvittighedsfuld, forpligter dig til at deltage i hele forløbet (fra september til december 2019), deltager i netværksmøder for personale og frivillige, deltager i introkursus, eventuelt har erfaring indenfor arbejdet med børn eller læsning, er indforstået med at der indhentes obligatorisk børneattest.  

Vi tilbyder
Et spændende og givende frivilligjob, introkurser om læsning og børns læselyst, personlig udvikling, netværk med andre frivillige samt biblioteksansatte, undervisningserfaring, hjælp og støtte til din vigtige opgave som læseven.  

Kontakt 
mette.stougaard.thomsen@fredericia.dk eller lone.petersen@fredericia.dk og hør nærmere!