historier til skiferien

Historier til skiferien

21.01.20
Hør de kendte Disney-fortællinger som lydbøger

De fleste børn er vanedyr. Hvis de kunne vælge, ville de have det samme tøj på hver dag, spise deres livret hver aften og læse den samme bog igen og igen. Det er derfor min erfaring, at det godt kan være lidt svært at få dem til at gå i gang med en ny bog og et univers, som de slet ikke kender. Dette problem løber du næppe ind i med disse lydbøger fra Disney, som alle er baseret på de skønne tegne- og animationsfilm, som både børn og voksne kender og holder af.

Jeg går i hvert fald gladeligt med ungerne i biffen, når der kommer en ny animationsfilm fra Disney Pixar. Nogle af dem er simpelthen så fantasifulde og sjove - fx Inderst inde, som giver svaret på, hvad der foregår inde i hovedet på dig selv og andre mennesker. Pigen Riley er netop flyttet med sine forældre til San Francisco, og hendes følelser er naturligvis flyttet med. Inderst inde, altså i hendes tanker, bor der nemlig fem grundlæggende følelser, der får Riley til at tænke og gøre enten det ene eller det andet. 

Er du mere til en af de klassiske Disney-fortællinger som fx Snehvide, Peter Pan eller Bambi, så kan du også finde dem på listen herunder. Lydbøgerne anbefales især til afspilning på bagsædet på vej på skiferie.

Lydbøgerne er relativt korte og kan lyttes af børn fra ca. 4 år. 

Oprindeligt skrevet af eReolen.

Materialer