Læs en serie i din ferie
Læs en serie i din ferie

Læs en serie i din ferie

02.07.19
Læs en god serie i din ferie. Vi har fundet et par serier til dig. Kom ind og lån dem på biblioteket

Directioners af Susanne Foldberg 
Om veninderne Anna og Sara, der er kæmpe fans af ”One Direction”. Bogen handler om gode veninder og veninder, der pludselig bliver fjender, om døren ind til teenagetilværelsen og forældre, der ikke forstår ret meget, om at være kæmpe fan af nogen, om drømme, konflikter, mareridt og alt det andet, der hører med til at være tweens.
Der er 3 bøger i serien: ”Directioners – Anna og Harry”, ”Directioners – Sara og Niall” og ”Directioners – Sille uden Niall”.
Læs mere og bestil bøgerne

Sally-bøgerne af Anna Ehn og Mia Öström
Sally kommer ud for meget – som når mor har besluttet, at familien ikke skal have julegaver i år, men kun en dum overraskelse. Når sommerferien til vandland bliver aflyst. Eller når en varulv dukker op til Halloweenfesten på skolen.
Sally-bøgerne kan læses fra 8 år, og hvert bind i serien kan læses selvstændigt. Kan bruges som begynderlæsning eller højtlæsning.
Der er 4 bøger i serien: ”Stjerneklart, Sally!”, ”Uhyggeligt, Sally!”, ”Simsalabim, Sally!” og ”Sjaskvådt, Sally!”.
Læs mere og bestil bøgerne

Prinsesseskolen af Judith Allert
”På prinsesseskolen går dine drømme i opfyldelse.” På prinsesseskolen er der veninder, ponyer og drømme, men også høje forventninger, nervøsitet og hjemve. Nogle gange er det ikke så nemt at få veninder, og hvad hvis man er bange for heste?
Der er 2 bind i serien: ”Prinsesseskolen 1 – Kimi ønsker sig en veninde” og ”Prinsesseskolen 2 – Dana får en pony”.
Læs mere og bestil bøgerne
 
Zombiekrigen af Nicole Boyle Rødtnes
I en verden, hvor krigen raser mellem zombier og mennesker, kæmper en gruppe af zombier – de såkaldte ”bevidste zombier” på menneskenes side for at vinde over døden. Tingene kompliceres dog hurtigt af en dødbringende sygdom, og venner bliver pludselig til fjender.
Der er 3 bøger i serien: ”Bog 1 – Ekspeditionen”, ”Bog 2 – Forræderi” og ”Bog 3 – Overlevelsens pris”.
Læs mere og bestil bøgerne

Talentskolen af Henriette Wich
Talentskolen handler om drømme der går i opfyldelse, men også om venskaber og kampen for at nå målet. Talentskolen er for piger, der elsker at synge, danse, spille teater eller bare drømme om at blive stjerne. Læseguf for piger med store drømme!
Der er 4 bøger i serien: ”Talentskolen – en ny stjerne på himlen”, ”Talentskolen – hold fast i dine drømme”, ”Talentskolen – vær tro mod dit hjerte” og ”Talentskolen – når ønsker går i opfyldelse”.
Læs mere og bestil bøgerne

Vibe ved vandkanten af Mette Klint 
Vibe er 11 år og har masser af mod på livet. Hun bor langt ude på landet. Vibe har en god fantasi og en stærk vilje. I hver bog møder hun en udfordring, der kræver planlægning, kampånd og hjælp fra vennerne, Chili og Peter. De voksne forstår nemlig ikke altid, hvad der virkelig betyder noget.
Der er 3 bøger i serien: ”Vibe ved vandkanten - Et nyt navn”, ”Vibe ved vandkanten – Frøken Kylle” og ”Vibe ved vandkanten – Vilde heste”.
Læs mere og bestil bøgerne

Halvdan Viking af Martin Widmark
Læs om de gæve vikingers eventyr og de to venner, skjaldedrengen Halvdan og pigen Meia, der må afsløre et farligt bedrag. Bøgerne handler om venskab og barndom i vikingetiden, og om skjaldedrengen Halvdan, der ofte roder sig ud i vanskeligheder. Heldigvis kan vennernes handlekraft hjælpe.
Der er 3 bøger i serien: ”Høvdingens bæger”, ”Den fremmedes grav” og ”Ulvens hjerte”
Læs mere og bestil bøgerne
 

Tags
Materialer