Sommerbogen
Sommerbogen

Læsekonkurrence

12.06.19
Danmarks største læsekonkurrence for dig der er 7-14 år, starter den 14. juni.

Sådan foregår Sommerbogen:
I Sommerbogen gælder det om at læse og anmelde en masse bøger i løbet af sommerferien.Når du har anmeldt mindst én bog på biblo.dk, kan du være heldig at vinde en bog. Vi trækker vindere hver dag.

Når du har lavet mindst tre anmeldelser på biblo.dk, er du med i konkurrencen om en af de fem hovedpræmier. Dem kalder vi "anmelderpriserne".

Læsebevis
Du kan også vise dit læsebevis på dit bibliotek - nogle biblioteker giver ekstra præmier. Læsebeviset får du ved at trykke på den lille blå sky ved siden af dit profil-billede inde på din profil. Du kan printe det eller bare vise det på din telefon eller tablet.

Du kan vinde fede præmier og opdage nye spændende, gode, uhyggelige og sjove bøger.

Hvad kan du vinde?
Vi finder 5 vindere af Sommerbogens anmelderpriser:

  • Sommerbogens Anmelderpris: Bedste Tekst (7-11 år)
  • Sommerbogens Anmelderpris: Bedste Video (7-11 år)
  • Sommerbogens Anmelderpris: Bedste Tekst (12-14 år)
  • Sommerbogens Anmelderpris: Bedste Video (12-14 år)
  • Sommerbogens Anmelderpris: Den Heldige


De 5 vindere får hver lov at tømme en boghandel på 5 minutter!

Du skal uploade mindst 3 anmeldelser til biblo.dk for at kunne vinde én af Sommerbogens anmelderpriser. Du kan vinde uanset om du har anmeldt en god, sjov, kedelig, sød, uhyggelig eller trist bog - det vigtigste er, at din anmeldelse viser din læselyst, og hvad du selv synes om historien på en kreativ måde. Se hvad juryen lægger vægt på længere nede på siden.

Tøm en boghandel
Hvis du er så sej at vinde en af de fem anmelderpriser, vinder du en tur i din lokale Bog & Idé, hvor du på fem minutter må hive bøger ned af hylderne. Der er et loft på 3.000 kr, men for det kan man få VIRKELIG mange fede bøger!

Bogpræmier hver dag
Udover de 5 anmelderpriser er der bogpræmier hver dag under Sommerbogen. Vi trækker lod blandt alle anmeldelserne, der er lavet hver dag, og hvis du er heldig, er det måske din anmeldelse, vi trækker som dagens vinder!

Ugens bedste anmeldelse
Hver uge finder vi også ugens bedste anmeldelse – så der er masser af chancer for at vinde en af de fede præmier i Sommerbogen. 

Sådan laver du en boganmeldelse
I videoen herunder viser Vilmer, hvordan du laver en anmeldelse på biblo.dk og måske bliver en af de heldige vindere.

Videoguide fra Vilmer: Sådan anmelder du bøger på biblo.dk

Du bestemmer selv, om du vil skrive anmeldelsen som en tekst eller om du vil uploade en video. Hvis du gerne vil lave en videoanmeldelse, skal du have videoen klar, inden du går ind på biblo.dk for at anmelde den.

Det er vigtigt, at du har lavet anmeldelsen selv - du må ikke kopiere tekster fra bogens bagside eller anmeldelser på biblo.dk og andre hjemmesider. Husk også at give bogen stjerner og begrunde din vurdering af bogen.

Vi håber du har lyst til at være med.

Mere information:
Link: https://biblo.dk/sommerbogen