Drømmer androider om elektriske får?

04.10.17
Velkommen i bibliotekets Cyberspace - i anledning af Blade Runner 2049...

I denne uge er der premiere på den nye Blade Runner, og måske har du brug for en lille opdatering, inden du skal se den.

Filmen Blade Runner fra 1982 var løst baseret på romanen "Drømmer androider om elektriske får?" af Philip K. Dick; en dystopi om jordens og menneskehedens tilstand i år 2019.
Du kan selvfølgelig låne bogen på biblioteket, men vidste du også, at den findes som tegneserie på vores digitale ComicsPlus. Log ind med dit biblioteksnummer og pinkode og opret en profil, så er du klar til at låne tegneserier online (du skal bo i Fredericia Kommune). Hele 24 albums kan du finde, hvis du søger på do androids dream i søgefeltet øverst til højre.

Dit digitale bibliotek byder på masser af anmeldelser og analyser af både bog og film. Måske var det noget med en anmeldelse  eller et Plot summary af bogen? Og der er endnu flere artikler , som du kan læse online med dit bibliotekslogin.

Hvis du hellere vil læse anmeldelser af filmen, er der anmeldelser på engelsk fra artikelbasen Ebsco Masterfile , eller danske anmeldelser fra Infomedia . Klik på en titel og læs online - du skal bare logge ind med dit lånernummer/pinkode (og bo i Fredericia).

Mens du læser kan du jo passende lytte til Vangelis på en af cd'erne med musikken fra Blade Runner.

 

 

Materialer
Reservér
  • Bog

Drømmer androider om elektriske får?

Af Philip K. Dick (2014)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Do androids dream of electric sheep? (Ved Andy Hopkins og Joc Potter)

Af Philip K. Dick (2000)
Læs mere
Reservér
  • Cd (musik)

Blade Runner

Af Vangelis
Læs mere
Reservér
  • Cd (musik)

Reprise 1990-1999

Af Vangelis (1999)
Læs mere
Reservér
  • Cd (musik)

The collection

Af Vangelis (2012)
Læs mere