magasiner på ereolen global

Magasiner på eReolen Global

15.02.21
Digitale magasiner er flyttet til eReolen Global og det er her du fremover vil kunne læse digitale magasiner.

RB Digital, der hidtil har været den primære indgang til digitale magasiner er fusioneret og flyttet til eReolen Global. 

eReolen Global og Libby, er stedet hvor man låner engelske ebøger og lydbøger fra eReolen - og nu også magasiner.

Magasinerne er nu en del af eReolen Global og en del af bibliotekets single-sign-on. Det betyder, at du ikke længere skal oprette eget login for at læse magasiner, men kan bruge dit almindelige bibliotekslogin.

Når du er logget ind på ereolenglobal.dk, vil du kunne skifte/vælge imellem materialer som ebøger, lydbøger, materialer til børn/unge og nu altså også magasiner. Alle ebøger og lydbøger er på engelsk.

Magasinerne er primært på engelsk, men der er et par danske. Der er for øjeblikket: Antik & Auktion, ISABELLAS, Vi Unge, Spis Bedre, Psykologi og IN

Lånekvoter og lånehistorik

Hvis du i forvejen bruger eReolen Global eller app'en Libby til at låne engelske ebøger og lydbøger, betyder tilføjelsen af magasinerne ingen større ændringer. Magasinerne tæller ikke med i lånekvoten, og ligegyldigt hvor mange magasiner der lånes, er det stadig muligt at låne.

Ved overgangen til eReolen Global / Libby mistes lånehistorikken fra RB Digital desværre. De lånte magasiner på eReolen Global / Libby bliver automatisk afleveret igen efter 21 dage, hvorefter de forsvinder fra brugerens oversigt. Har man brug for at vende tilbage til et magasin, er det derfor nødvendigt at låne det igen.

Link: Magasiner på eReolen Global