5 bøger om ballance

5 bøger om balance

24.03.20
Måske har du allerede sået frø til forspiring, sat tørt rugbrød til side til øllebrød og lavet skitsen til hønsehuset?

Eller også sidder du og ved ikke rigtig, hvor du skal begynde. Krisetider giver mange af os lyst til at “vende tilbage” til nogle mere basale værdier og nedsætte vores forbrug.

Det kan biblioteket selvfølgelig også hjælpe dig med! Her kommer fem bøger, du kan starte med hvis du gerne vil leve mere bæredygtigt i flere henseender.  

“Lev for det halve” af Nanna Hyldgaard Hansen tager udgangspunkt i Nannas egen familie og handler om at undgå en stresset hverdag og søge et liv i balance. 

“Klimaguiden” af Anna Fenger Schefte og Anders Noting Magelund er en praktisk guide til, hvordan du kan leve mere klimavenligt.  

“Bæredygtig livsstil” af Calina Leonhart har fokus på en klimavenlig livsstil og handler bl.a. om “zero waste” og veganisme.  

“Et år uden overforbrug” af Trine Baadsgaard er en guide til at undgå overforbrug - både af økonomiske og etiske årsager.  

“Grønne hverdagstips” af Signe Wenneberg er simpelthen den perfekte begynderguide til en mere bæredygtig tilværelse med en række nemme tips, der er lige til at gå til. (OBS! Findes desværre ikke på eReolen).  

Materialer