velkommen tilbage

Biblioteket er åbent - Læs mere her

06.05.21
Endelig kan vi åbne bibliotekets etager igen – nu med coronapas.

Det kræver et coronapas - digitalt eller på papir - at få adgang til bibliotekets 1., 2. og 3. sal. Af samme grund er der kun åbent i den betjente åbningstid. Læs videre herunder og får svar på dine spørgsmål. Vi følger myndighedernes retningslinjer og opdaterer siden løbende. 

Det kan du MED coronapas 

Som noget nyt skal du vise coronapas med enten en negativ test der er højst 72 timer gammel eller bevis på vaccination mod COVID-19 for at komme op på bibliotekets etager. Når du har vist dit coronapas, kan du til gengæld benytte stort set alle vores services; kopiere, printe, bruge pc’ere og Stillezone, gå på opdagelse i bøgerne, læse aviser m.v.  Du kan også stadig spørge os til råds hvis du har brug for hjælp. Børn op til 15 år skal ikke vise coronapas.

*NYT* Afhentning og aflevering UDEN coronapas 

Hvis du kun skal afhente reserveringer eller aflevere materialer, skal du ikke fremvise coronapas.

*NYT* Pas/kørekort UDEN coronapas 

Skal du kun have ordnet pas eller kørekort skal du ikke fremvise coronapas. Man skal fortsat bruge mundbind/visir, håndsprit og holde afstand til andre gæster og personale. 

Åbningstider 

Som følge af kravet om coronapas, holder vi kun åbent i den betjente åbningstid og det selvbetjente bibliotek er lukket indtil videre. Materialer kan afleveres i bogkassen i Danmarksgade 30 hele døgnet. Det betyder, at biblioteket i Prinsessegade holder åbent:

Mandag-torsdag kl. 10-19
Fredag kl. 10-17
Lørdag kl. 10-14

Biblioteket holder lukket på helligdage:

Fredag 30. april på Store Bededag
Torsdag 13. maj på Kristi Himmelfartsdag
Mandag 24. maj på 2. Pinsedag
Lørdag 5. maj på Grundlovdag

Taulov Bibliotek 

*NYT* På Taulov Bibliotek udvider vi nødåbningen med en ekstra dag fra den 26. april så du kan bruge biblioteket MED coronapas:
Mandag:  kl. 15-18 og Torsdag kl. 11-14
Reserverede materialer kan stadig hentes ved døren UDEN coronapas i den betjente åbningstid, og materialer kan stadig afleveres i bogkassen hele døgnet.
Se åbningstider for Fredericia Bibliotek, Taulov Bibliotek, Erritsø, Bredstrup-Pjedsted og Egeskov

*NYT* Campingvognen, Læsetips, Morten D.D. og Mattias Hundebøll

Heldigvis kan vi afholde arrangementer i maj og juni - og vi har glædet os. Kom med! Endelig kan vi også byde indenfor til sæsonens sidste arrangementer. Vi er glade for at kunne gennemføre nogle af de mange aktiviteter fra vores program. Du kan få inspiration til klargøring af din campingvogn den 19. maj, der er gode læsetips på programmet den 27. maj og så er der rim, remser, sang og historiefortælling for de mindste når Mattias Hundebøll kommer på besøg den 29. maj. Endelig kan du også komme med Morten D.D. på Tour de Natur den 7. juni. Når du deltager i arrangementer på biblioteket gælder det, at du, ud over at have billet, skal fremvise coronapas med en negativ test der højst er 72 timer gammel eller bevis på vaccination mod COVID-19. Du skal også bære mundbind når du ikke sidder ned. Deltagerantallet er reduceret, så der kan holdes afstand og regler for forsamlinger overholdes. 
Se de aktuelle arrangementer her

Hjælp til coronapas

Se her, hvordan du:
Finder dit coronapas, hvis du har en negativ test.
Finder dit coronapas, hvis du er færdigvaccineret.
Opsætter appen "Min Sundhed".