bibliotekscafe

Bibliotekscafe i Korskærparken 

15.05.23
Hver anden tirsdag i (lige uger) fra klokken 10.00-12.00 inviterer bibliotekarerne Dorthe og Charlotte til Bibliotekscafé i Medborgerhuset i Korskærparken.  Mødrene og deres babyer samles omkring bordet til kaffe, boller og børnebøger

Det er et par hyggelige timer, hvor snakken går omkring babyerne, børns sprog og de bøger, som ligger klar til udlån. Dorthe og Charlotte taler om, hvorfor sproget og oplæsning er så vigtigt, og at babyer allerede kan legelæse, når de er 6 mdr. og kan holde en bog i hånden. Man kan læse for sit barn fra det er helt spædt og gennem mimik, kropssprog og dialogisk læsning. 

Bibliotekarerne har også forslag til sproglege, bøger, spil, samt rim og remser. Der bliver oprettet lånerkort og udlånt bøger og introduceres til biblioteksapp. Der er også tid til om de større børns sprog og læsning og børnebøger til alle aldre udlånes. 

Der drøftes også mange andre ting omkring bordet, hvor kvinder fra mange kulturer deler livserfaringer, gode råd og inspiration. Alle er velkomne til dette uforpligtende møde mellem bibliotekarer, mødre og bøger. 

Kontakt for mere information: charlotte.borring@fredericia.dk
 

Tags