Fredericia læser

Fredericia Læser - et lokalt netværk

01.01.23
Forestil dig at du sidder og læser: Du er helt opslugt, det er den fedeste bog, men lige pludselig er den slut! Du vil gerne dele din gode læseoplevelse med nogen, men hvem kender du som også kan blive helt opslugt af en bog? Fredericia Bibliotek har oprettet et forum for alle os, der ikke kan få nok af bøger af enhver art.

Bliv en del af Fredericia Læser - et lokalt netværk for litteraturinteresserede! Her kan du dele tips, læseoplevelser, læsesteder og læselyst i et forum for byens bogentusiaster. Bibliotekets personale vil desuden tippe om spændende arrangementer og tage Fredericia Læser med på råd, når der skal laves nye tiltag på biblioteket. Der vil også være konkurrencer og særarrangementer for netværkets medlemmer - og mulighed for netværksmøder på biblioteket.

Grobund for litterært miljø
Det lokale netværk starter som en facebookgruppe, man kan tilmelde sig, hvis man interesserer sig for litteratur og gerne vil i kontakt med andre i kommunen, der har samme interesse. Vi håber, at medlemmerne vil tage gruppen til sig og bruge den til at diskutere læseoplevelser, anbefale litteratur til hinanden og komme i kontakt med andre med samme interesser.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du finde Fredericias nye litterære netværk på Facebook, ved at kopiere følgende ind i din browser: https://www.facebook.com/groups/fredericialaesernetvaerk/, og anmode om at blive medlem af gruppen.