Arrangementer

OPLEV - Gå foråret i møde med spændende arrangementer

07.01.20
Arrangementer, foredrag, anbefalinger, børneteater og musik på Bibliotekerne ved Lillebælt. Gå foråret i møde med spændende arrangementer.

Hvert år har bibliotekerne ved Lillebælt 677.000 besøgende. Det er mennesker, der kommer for at dele, gøre, lære, tale, lege, diskutere, blive inspireret, lytte, være tænksomme, være alene sammen eller være i samtale. Alt sammen noget vi gør os umage for at styrke med de mange aktiviteter, der er i bibliotekerne.

LÆS FORÅRETS PROGRAM "OPLEV" HER

Vi har mange arrangementer, der giver plads  til debat og forskellige holdninger, og vi håber, at programmet vil give lyst til at forholde sig til verden - til at stille spørgsmål og diskutere svarene. Det er nemlig også det, bibliotekerne handler om.

Vi sætter naturligt nok meget fokus på den nye litteratur. Vi har samtidig fokus på højtlæsning og læseoplevelser for børn gennem mange forskellige arrangementer.

På bibliotekerne lægger vi meget gerne rum til meningsfulde fællesskaber. Fællessang har bredt sig over det ganske land, og vi mødes og synger sammen som aldrig før. På bibliotekerne ved Lillebælt har vi både morgensang, fyraftenssang og, som noget nyt dette forår, også guidet fællessang.

2020 er 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark. Det fejrer vi naturligvis med flere arrangementer.

Vi glæder os til at dele foråret med jer!