Bibliotekets app

Brug din mobil til biblioteket. Søg og lån tusindvis af bøger, film og musik.


HVAD KAN DU BRUGE APP'EN TIL?

  • Finde inspiration blandt materialer, anmeldelser og temaer
  • Finde bøger, ebøger og netlydbøger
  • Reservere bøger, film, musik, tidsskrifter og tegneserier
  • Forny dine lån og se dine reserveringer
  • Se åbningstider
  • Læse om arrangementer og nyheder
  • Læse anmeldelser og forfatterportrætter

Libry App Promo

LÅNERKORT

For at få mest ud af app’en, skal du have være oprettet som låner ved Fredericia Bibliotek. Hvis du ikke er oprettet som låner, kan du oprette dig på hjemmeside ved at vælge login og herefter ”opret bruger”. Du kan også komme ind på biblioteket og blive oprettet som låner. Du kan herefter benytte dit lånerkort digitalt i app'en. 

MEDDELELSER

Du får automatisk besked fra biblioteket, hvis du tilmelder dig Push beskeder. Du vil nu få besked om at der er materiale der kan afhentes eller materialer der snart skal afleveres.

LÅNEHISTORIK 

Har du accepteret dataopsamling, vil lånehistorikken opsamle aktive lån samt de lån, som foretages ude på bibliotekerne af fysiske materialer 
- dog først fra det tidspunkt, hvor funktionen accepteres/slås til. 

Lånehistorik i Biblioteket-appen

Tilgå lånehistorik

Lånehistorikken tilgås under “Min side”, hvor materialerne ligger på en liste med den senest tilføjede øverst. Ved hvert materiale er oplyst hvilken dato, materialet blev føjet til historikken. Vil du have en anden sortering, kan hun gøre det under “Sortering” i venstre side. Du kan også fjerne materialer på listen ved at benytte “Fjern flere” eller enkeltvis på materialevisningen. Her trykker du på de tre prikker i øverste højre hjørne. 

Tilføj materialer manuelt

Lånehistorikken opsamler data fra den dato, funktionen blev aktiveret, men du kan også manuelt tilføje materialer, som du har lånt, inden funktionen blev slået til. Ved tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne på materialevisningen, kan Du tilføje materialet til lånehistorikken. Det er muligt at tilføje alle fysiske materialer, undtagen tidsskrifter.

INFO OM KOMPATIBILITET

Ældre versioner har ikke den fulde funktionalitet, så vi anbefaler at du har opdateret app'en til den nyeste tilgængelige version for Android og IOS.