DR Romanklubben starter igen!

Elsker du at læse? Og har du lyst til at diskutere bøgerne og dele din læseoplevelse med andre? Så er DR Romanklubben måske noget for dig! Om du har deltaget i læseklubber før, eller om det er helt nyt land for dig, er lige meget. Alle er velkomne!

Af Anne B.

Allerede nu er tre af de seks nominerede offentliggjort – de resterende titler offentliggøres løbende. De tre første romaner er Naja Marie Aidt: Øvelser i mørke, Ulrikka S. Gernes: En pige forlod værelset og Ingrid Nymo: Den røde hane.

Fra december til maj læser vi hver måned en af de seks bøger, der er nomineret til prisen. Vi mødes på Fredericia Bibliotek, hvor vi sammen vil diskutere månedens bog og snakke om vores oplevelse af den. Denne gang bliver møderne styret af Anne, Michael og Katrine. Når alle seks romaner er læst, beslutter hver læseklub hvilke tre romaner, de bedst kan lide. Herefter findes den samlede vinder af DR Romanprisen 2025 nationalt.

Vi vil igen i år oprette to hold; tirsdag formiddag 10.30-12.00 og onsdag eftermiddag 16.30-18.00. De to hold læser romanerne forskudt fra hinanden, og det vil være onsdagsholdet, der følger DR´s udsendelser og den samtidige debat online.

 

Mødedatoer 2024/2025

Onsdagsholdet: 4. december, 8. januar, 5. februar, 5. marts, 2. april og 7. maj.

Tirsdagsholdet: 10. december, 14. januar, 11. februar, 11. marts, 8. april og 13. maj

 

Tilmelding

Hvis du synes, det lyder spændende, kan du tilmelde dig dette års DR Romanklub på Fredericia Bibliotek ved at sende en mail til anne.b.christensen@fredericia.dk. Husk at angive om du foretrækker tirsdags- eller onsdagsholdet.

Det er gratis at deltage i DR Romanklubben, men der er et begrænset antal pladser, og disse bliver tildelt efter først til mølle-princippet.

Vi glæder os til at dykke ned i bøgerne med jer!