Om dette arrangement

Lokalitet
Fredericia Teater
Perhaps salen
Danmark
Tid
19:30
Pris
125 Kr
Bestil billet(ter)
Foredrag og debat

*UDSOLGT***NY DATO** Bag om Badehotellet

26.03.18
Fredericia Debatforum inviterer indenfor til et kig bag Badehotellets kulisser med skuespilleren Jens Jacob Tychsen i sin rolle som Edward Weyse.

I første klitrække, med udsigt til det brusende Vesterhav og romantiske solnedgange, ligger TV2’s Badehotellet.
Det gæstes hver sommer af bl.a. grosserer Madsen og hans familie, fabrikant Frigh, kontorchef Aurland med frue og - ikke mindst - skuespiller og kvindebedårer Edward Weyse.

Hvis du hører til blandt den halvanden million danskere, som troligt har fulgt Fie, fru Andersen og alle de andre elskelige karakterer i TV2´s kæmpesucces ‘Badehotellet’, har du måske lyst til at komme med om bag den folkekære serie.

Det er ingen ringere end Edward Weyse, i skikkelse af skuespilleren Jens Jacob Tychsen, der lægger vejen forbi Fredericia for at fortælle om seriens tilblivelse og sin egen rolle som krukken og førsteelskeren Edward Weyse. Jens Jacob vil også synge nogle af Weyses glansnumre.

Det bliver en munter og gemytlig aften helt i Weyses ånd med musik, som kan få selv den trætteste fod til at vippe i takt, og samtidig er der mulighed for at teste sig selv i en quiz om 'Badehotellet’, hvor der er flotte præmier på højkant.