biblo
biblo

Mød Silje – nyt medlem af Biblos Juniorredaktion

06.04.18
Fredericia Bibliotek er stolte over at kunne præsentere vores nye lokale medlem af Biblo.dk s Juniorredaktion.

Silje Sundahl er en rigtig læsehest, der læser 16-20 bøger om måneden. Det er forfattere som H.C. Andersen, Astrid Lindgren og Rosie Banks, som inspirerer Silje til at læse. Faktisk har hun et ønske om selv at blive forfatter, når hun bliver ældre. Silje går til springgymnastik og kor og bruger også sin fritid på at tegne, spille minecraft, bygge LEGO og være sammen med sine venner. 

Vi har spurgt, hvad Silje synes om hendes nye opgave som medlem af Biblo s Juniorredaktion og hun fortæller, at hun er glad for at få lov til at anmelde bøger, og hun glæder sig til at deltage i bogmesser og andre litteratur arrangementer. Silje kan godt lide, når andre børn ”liker” de ting, som hun skriver på Biblo s hjemmeside. Derudover glæder hun sig til at møde de andre medlemmer fra Biblo s Juniorredaktion, som har samme store interesse for læsning. 

Juniorredaktionen på Biblo.dk består af seks børn mellem 9 og 15 år. De er især interesseret i bøger og spil og de laver både anmeldelser, reportager og interviews fra alle dele af Danmark. Man kan se et udvalg af deres anmeldelser på Biblo.dk. Biblo.dk s juniorredaktion har også produceret en masse videoer, som kan ses på Biblo s Youtube-kanal.

Hvad er Biblo.dk? 
Biblo er både et digitalt fællesskab (grupper), et digitalt bibliotek og en ramme om landsdækkende kampagner og konkurrencer på bibliotekerne. Via grupperne, biblioteket og kampagnerne giver Biblo adgang til en verden af bøger, film, musik, spil og en masse aktiviteter for børn i alderen 7 - 14 år. Det er de danske folkebiblioteker, der står bag sitet. 

 

Materialer