Comics

Tag et frikvarter med digitale tegneserier

02.04.20
Bibliotekaren anbefaler tegneserier fra Comics Plus

Jeg har brugt en del tid på at læse fanfiction, men nu har jeg kastet mig over tegneserier. Desværre kan jeg jo ikke få fingerne i fysiske tegneserier, nu hvor biblioteket er lukket. Men så har vi jo heldigvis Comics Plus. 

Jeg har valgt at downloade appen og har oprettet mig som bruger. Se her, hvordan du kommer i gang.

I appen klikkede jeg på filters og valgte category. Så bliver det lidt mere overskueligt, synes jeg. Der er mange kategorier at vælge imellem, så jeg browsede bare lidt i begyndelsen.  

Jeg er nørdet nok til, at Historical fiction lød ret spændende, og jeg er så glad for, at jeg fik klikket på den, for det var en lille guldgrube.

Jeg er faldet pladask for serien Fame. Her er biografier om stjerner som 50 Cent, Chris Pratt, Ronaldo og Lady Gaga. Selv er jeg så gammel, at mit fangirl-gen slog til, da jeg så bogen om: Jon Bon Jovi. 

I kategorien Crime fandt jeg Agent 47 fra Hitman-spillet. Serien Shaft og den gamle, velkendte klassiker: Sherlock Holmes fangede også min interesse.

Sidst men bestemt ikke mindst faldt jeg over serien: Librarians En flok unge bibliotekarer bruger deres bibliotekariske evner til at løse mysterier! What´s not to like??

Jeg sprang over kategorien Horror, for der er ingen grund til at give mig selv mareridt. Men i kategorien Children´s var bogen This is a whoopsie: Om elgen Whoopsie som skal vise os alt det seje elge kan. Desværre er Whoopsie lidt klodset, så det går ikke helt efter planen. En finurlig og sød bog, som nok skal få smilet frem. 

Materialer