Bibliotekets logo

Info om lånemuligheder og biblioteket

27.01.21
Myndighedernes restriktioner bevirker at Bibliotek er lukket frem til 7. februar. Du kan dog hente reserveret materiale på hverdage kl. 12-16 på Fredericia Bibliotek. Taulov er nødåbent mandage kl. 15-18. Egeskov og Bredstrup-Pjedsted er åbne for afhentning. Erritsø åbner 25. januar.

Reservationer
Du kan reservere bøger på bibliotekets hjemmeside og app.

Afhentning af reserveringer
Du kan afhente reserveret materiale på hverdage mellem kl. 12-16 på Fredericia Bibliotek.

Det er vigtigt, at du venter, til man har fået besked om, at materialet er klar til afhentning – enten på mail eller som sms.

Vores nedlukningsperiode bliver denne gang længere, end vi lige have forestillet os.  Derfor er vi nu nødt til at fjerne de materialer, som I ikke har afhentet indenfor den frist, som I har fået besked om i mailen/sms’en – på trods af, hvad vi tidligere har lovet jer. Der står i mange tilfælde andre brugere i kø til bogen. Vi begynder at fjerne dem i starten  af uge 5. Skulle der være materialer, som I ikke længere har brug for, så gå ind og slet dem på jeres lånerstatus.

Åbningstid for afhentning af reserveringer på Fredericia Bibliotek

Taulov Bibliotek:
Biblioteket holder nødåbent mandage kl. 15-18 for afhentning af reserveringer. Det er vigtigt, at man ikke kommer, før man har fået besked på mail eller sms om, at materialet er klar til afhentning.

Egeskov afhentningssted:
Borgere kan afhente reserveret materialer i brugsens åbningstid kl. 8-20. Det er vigtigt, at man ikke kommer, før man har fået besked på mail eller sms om, at materialet er klar til afhentning.

Bredstrup-Pjedsted afhentningssted:
Borgere kan afhente reserverede materialer på hverdage kl. 7-22. Det er vigtigt, at man ikke kommer, før man har fået besked på mail eller sms om, at materialet er klar til afhentning. 

Erritsø afhentningssted:
Fra mandag 25.1 kan borgerne afhente reserveret materiale i Erritsø Idrætscenter. Idrætscentret har vist stor velvilje og åbner dørene for biblioteksafhentning på hverdage mellem kl. 7-14. Det er vigtigt, at man ikke kommer, før man har fået besked på mail eller sms om, at materialet er klar til afhentning.

Aflevering
Bøger kan i lukkeperioden afleveres i bogkassen i Danmarksgade og i Taulovs bogindkast.

Pas og kørekort 
Ved uopsættelig forhold omkring pas og kørekort, kontakt os på telefon 72106811, hverdage mellem kl. 10-12.

Bøder
Der løber ingen gebyrer på i perioden, men du kan med fordel forny dine materialer via hjemmesiden eller app.

Digitale tilbud
Du kan benytte vores tilbud om e-bøger, netlydbøger og Filmstriben. Du finder dem på https://fredericiabib.dk/e-materialer

Kontakt og Telefonvagt
Det er muligt at kontakte os på telefon 7210 6800 på hverdage mellem kl. 12-16 eller via mail på: biblioteket@fredericia.dk