Ord i mørket - GYS

06.11.18
I samarbejde med DR og bibliotekerne vil eReolen i november fokusere på nogle af de stemninger, litteraturen kan skabe i og omkring os. Kampagnen hedder Ord i mørket.

Marlene Fledelius fra forlaget Lindhardt & Ringhof anbefaler en række romaner, der med garanti vil få de små hår i nakken til at rejse sig og uhyggen til at krybe ind i stuen. 

Vi ved, at mørket og koldere tider lurer lige om hjørnet og snart søger vi indenfor med en varm kop te - i sikkerhed for uhyggen som kommer krybende sammen med mørket. For efteråret er højtiden for mystik, spænding, onde ånder og uhygge. 

Men vi skal ikke lade os skræmme så let. Hvis du vil i gang med at træne dine nerver, så de bliver stærke som stål, kan vi anbefale at læse én eller flere thrillere og andre spændingsromaner nedenfor. Det kan også være, at du allerede har mange års erfaring med bøger, der næsten er lidt for spændende eller får det til at løbe koldt ned af ryggen. I så fald håber vi, at vores forslag kan give inspiration til, hvor det næste spændingssug i maven skal komme fra.

Se også eReolens Tema om GYS

Oprindeligt skrevet af eReolen.

Materialer