Lånerkort

Bliv medlem af biblioteket og få adgang til at låne bøger, film, musik og tidsskrifter. Du får også digital adgang til ebøger, lydbøger, aviser, magasiner, film, musikkoncerter, databaser og din egen bibliotekskonto.

Lånerkort for borgere

Dit Sundhedskort er dit lånerkort til biblioteket, og det er nemt at blive meldt ind.

Kom ind på biblioteket og bliv oprettet
Du kan komme ind på Biblioteket i den betjente åbningstid, så opretter vi dig med det samme. Husk at medbringe Sundhedskortet.

NemID
Du kan oprette dig som låner på hjemmesiden ved at bruge dit NemID. Du skal blot følge anvisningerne og have dit NemID klar. Du kommer til indmeldelsen, når du vælger nedenstående link:

Opret dig som låner med NemID her


 

Lånerkort for børn og unge under 18 år

Forælder/værge skal underskrive en indmeldelsesblanket. Du skal møde op på biblioteket i betjent åbningstid for at blive oprettet som låner.  Underskrevet indmeldelsesblanket og Sundhedskort skal medbringes. Børn og unge kan få udleveret et lånerkort, men kan også bruge Sundhedskortet som lånerkort.

 

Lånerkort for skoler og daginstitutioner

Alle skoler og daginstitutioner i Fredericia Kommune kan få et lånerkort. Lånerkortet kan kun bestilles af skolens eller institutionens leder, som også har det endelige ansvar for de materialer der er lånt på kortet. 
 
Send din bestilling af lånerkort til anette.pedersen@fredericia.dk eller anna.skov@fredericia.dk
 
Der gælder særlige regler for lån på skole og institutionskort. Lånetiden for de fleste materialer er 2 måneder og vil altid fremgå af udlånskvitteringen.
 

Generelt om PINkode til lånerkortet

Der er tilnyttet en 4 cifret pinkode til dit lånerkort eller sundhedskort. Pinkoden skal benyttes sammen med kortet når du låner, bestiller materialer og bruger bibliotekets digitale tjenester. PIN koden får du sammen med indmeldelsen på biblioteket. Du kan til enhver tid ændre din kode ved henvendelse til personalet eller via "Min konto" på hjemmesiden.


Hvis du har glemt din pinkode, skal du møde op på biblioteket med dit sundhedskort og få en ny hos personalet. Har du ikke mulighed for at komme på biblioteket, kan du logge ind med NemID på hjemmesiden og lave en ny pinkode.  

Låneregler for borgere

Du skal orientere dig i bibliotekets låneregler. Hovedreglen er at det er gratis at låne og forny bibliotekets materialer, så længe du overholder lånetiden. Du finder information om lånetid, reserveringer, aflevering, husregler og information vedrørende lån af bibliotekets materialer. Læs låneregler for borgere
 

Opret dig som låner med NemID her