Lånerkort

Bliv låner på biblioteket og få adgang til at låne bøger, film, magasiner og musik. Du får også adgang til ebøger, elydbøger, aviser, magasiner, tidsskrifter og online aviser..

Lånerkort for borgere

Dit Sundhedskort er dit lånerkort til biblioteket, og det er nemt at blive meldt ind.

NemID
Du kan oprette dig som låner på hjemmesiden ved at bruge dit NemID. Du skal blot følge anvisningerne og have dit NemID klar. Du kommer til indmeldelsen, når du vælger nedenstående link:

Opret dig som låner med NemID her

Kom ind på biblioteket
Du kan også vælge at komme komme ind på Biblioteket i den betjente åbningstid, så opretter vi dig med det samme. Husk at medbringe Sundhedskortet.
 

Børn og unge under 18 år

Forælder/værge skal underskrive en indmeldelsesblanket. Du skal møde op på biblioteket i betjent åbningstid for at blive oprettet som låner.  Underskrevet indmeldelsesblanket og Sundhedskort skal medbringes. 

Blanket til indmeldelse for børn og unge  under 18 år

 Børn kan få udleveret et lånerkort, men kan også bruge Sundhedskortet som lånerkort.

 

Skole og daginstitution

 
skolelaanerkort


PINkode

Du har en 4 cifret kode tilnyttet dit lånerkort eller sundhedskort. Den skal du bruge sammen med kortet når du låner, bestiller materialer og bruger bibliotekets digitale tjenester. PIN koden får du sammen med indmeldelsen på biblioteket. Du kan til enhver tid ændre din kode ved henvendelse til personalet eller via "Min konto" på hjemmesiden.
 

Glemt pinkode

Hvis du har glemt din pinkode, skal du møde op på biblioteket med dit sundhedskort og få en ny hos personalet. Har du ikke mulighed for at komme på biblioteket, kan du få tilsendt en midlertidig pinkode med digital post - send en mail til bibsoe2@fredericia.dk

 

Låneregler

Du skal orientere dig i bibliotekets låneregler. Hovedreglen er at det er gratis at låne og forny bibliotekets materialer, så længe du overholder lånetiden. Du finder information om lånetid, reserveringer, aflevering, husregler og information vedrørende lån af bibliotekets materialer. > Læs låneregler