Gokart

Turisttip: Race Syd

28.01.24
Synes du måske, at januar handler lidt for meget om broccoli og løbeture, og kunne du godt tænke dig lidt mere fart over feltet, så læs endelig videre. Denne måneds turisttip handler om konkurrence, fart og fællesskab, vi skal en tur ud forbi Race Syd.

Der var engang en bager, en revisor, en lastbilmekaniker, en it-medarbejder og en rigtig god ide - det lyder måske ikke lige som starten på et klassisk eventyr, men det er det rent faktisk, det er i hvert fald starten på fortællingen om Race Syd. Tilbage i starten af 00’erne fik de fire kammerater en ide til et gokartcenter, og efter lidt betænkningstid og planlægning blev det i 2004 en realitet, da de åbnede i Kolding. I 2016 flyttede de til deres nuværende placering på Nordre Ringvej 9 her i Fredericia, og under corona-pandemien udvidede de til dobbelt størrelse, så der i dag er 3000 m2 at give den gas på, og nu kan I køre op til 10 personer ad gangen.

Man mærker tydeligt den store passion, der er for stedet, det er kvalitet fremfor kvantitet, og derfor sætter de heller ikke flere kørere på banen, end at alle får en god oplevelse. Hos Race Syd har de også et udendørs område, hvor de netop har fået lavet en archery combat bane, der er en kombination mellem paint ball og bueskydning – og som kræver stort samarbejde for at hive sejren i land.

3 gode grunde til at besøge Race Syd:

  • Det er (næsten) for alle! Så længe du er fyldt 7 år og måler min 120 cm, kan du sagtens komme forbi og ræse rundt.
  • Det perfekte sted til et anderledes arrangement. Hvad end du ønsker at holde din 70 års damefrokost, have far/søn tur, holde polterabend, børnefødselsdag eller firmaarrangementer, så er Race Syd et perfekt sted, hvor I både har mulighed for catering samt at få stillet et mødelokale til rådighed.
  • Der er også noget for tilskuerne, eller dem der måske ikke er så meget til gokart. Det er et hyggeligt caféområde med racerbane, bordfodbold og muligheden for en varm kop kaffe, en kold øl eller lidt snacks.
     

Banerekorden er 28,5 sekund, og den er sat af en 13 årig dreng – måske du skal ud forbi og slå rekorden? Har du også fået lyst til en dag med fart og spænding, så hop ind forbi https://racesyd.dk/, hvor du kan læse meget mere samt booke din tur.
Rigtig god fornøjelse.

Tags